Inloophuis Debora is op zoek naar ondervermelde vrijwilligers. Geinteresserden met affiniteit voor onze doelgroep, mensen die kanker hebben (gehad) en hun naasten, worden van harte uitgenodigd op deze vacatures te reageren…

• Activiteitenbegeleid(st)er bloemschikken

Vanwege vertrek van één van onze vrijwilligers zijn we op zoek naar een activiteitenbegeleid(st)er bloemschikken. De activiteit bloemschikken wordt altijd goed bezocht. Gemiddeld eenmaal per twee maanden maken onze gasten een mooi bloemstuk onder begeleiding van een vrijwilliger met kennis op het gebied van bloemen/planten en ervaring met bloemschikken. Het thema wordt vaak geïnspireerd door bijv. een seizoen (zomer, herfst, winter, lente) of een feestdag (kerst, pasen).
Wij komen graag in contact met iemand die minimaal één dagdeel per twee maanden (dagen en tijden in overleg) deze workshops wil/kan begeleiden.

• Activiteitenbegeleid(st)er ‘Voorlichting over Voeding’

Naast creatieve-, verwen-, en bewegingsactiviteiten is voorlichting over diverse kanker gerelateerde onderwerpen een vast programma-onderdeel in ons aanbod. Hiervoor zijn wij op zoek naar een deskundige op het gebied van voeding (bijvoorbeeld een diëtiste) die gemiddeld eenmaal per kwartaal een interactieve voorlichting over gezonde voeding kan verzorgen.

• Activiteitenbegeleid(st)er haarverwennerij 

Ter uitbreiding van ons aanbod van activiteiten komen wij graag in contact met één of meerdere vrijwilligers die het haar van onze gasten op professionele wijze willen verwennen met knippen en modelleren. Dagdelen en tijdstippen van deze activiteit worden in onderling overleg bepaald.

• Activiteitenbegeleid(st)er voetverwennerij 

Voor ons team van voetverwenners zoeken wij uitbreiding, enthousiaste en betrokken vrijwilligers die minimaal één dagdeel per maand (dagen en tijden in overleg) onze gasten een ontspannende voetmassage willen geven.

• Activiteitenbegeleid(st)er schoonheidspecialist(e)

Ter uitbreiding van ons aanbod van activiteiten komen wij graag in contact met één of meerdere schoonheidspecialistes die onze gasten willen verwennen met een heerlijke schoonheidsbehandeling met als doel ontspanning en huidverzorging. Dagdelen en tijdstippen van deze activiteit worden in onderling overleg bepaald.

• Tuinhulp

Iemand met groene vingers gezocht… Onze tuinman kan wel wat hulp gebruiken bij het onderhouden van onze voortuin. De tuin is niet groot, maar is wel het eerste wat mensen zien als zij het inloophuis bezoeken.

• Gastvrouwen/gastheren

Als gastvrouw/gastheer ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. De werkzaamheden zijn veelzijdig. Je zorgt voor een warme ontvangst. Je voert gesprekken en noteert bezoekgegevens. Je licht de gasten voor over de activiteiten. Verder help je bij het klaarzetten en opruimen voor de diverse activiteiten en voert lichte huishoudelijke taken uit.
Je moet over uitgebreide competenties beschikken, waaronder goede communicatieve vaardigheden, invoelend vermogen, oprechtheid, vriendelijkheid en teamspirit.
Wij verwachten een pro-actieve houding en flexibele instelling waarbij je minimaal eenmaal per week op verschillende dagdelen inzetbaar bent.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Ingrid Arkesteijn (coördinator) voor nadere informatie over bovenvermelde vacante functies en over Inloophuis Debora! Mail naar coordinator@inloophuisdebora.nl of bel naar (015) 257 27 67

• Penningmeester

Als penningmeester bent u binnen het algemeen bestuur verantwoordelijk voor het beheer, de registratie en rapportage van de financiële gegevens.

• Voorzitter commissie Fondsenwerving

Als voorzitter commissie Fondsenwerving bent u binnen ons inloophuis verantwoordelijk voor de werving van fondsen ter financiering van de kosten voor de reguliere jaarlijkse exploitatie.

• ICT medewerker

Als ICT medewerker ben je het aanspreekpunt voor alle vragen met betrekking tot de ICT. Ruime ervaring met het werken in de Google- en de Microsoft Office 365 omgeving is nodig, inclusief het werken in de cloud. Bij verdere ontwikkelingen daarin zal deze medewerker een belangrijke sturende en uitvoerende rol spelen. Als je goede kennis van Office hebt, analytisch ingesteld bent, automatiseringszaken op eenvoudige en begrijpelijke wijze kunt overbrengen aan de uitvoerenden dan ben jij de vrouw of man voor deze vrijwilligersfunctie binnen onze organisatie.

Wellicht geeft u er de voorkeur aan ons op incidentele (project)basis te ondersteunen. Daar zijn ook de mogelijkheden voor.

Informatie over deze (vrijwilligers)functies is te verkrijgen via de penningmeester van het inloophuis: penningmeesterinloophuisdebora@gmail.com of bel naar 06 538 80 571