Lopers gezocht voor SamenLoop voor Hoop 24-uurs wandelestafette

Geplaatst in: Berichten | 0

Delft – Op 9 en 10 juni wordt de Samenloop voor Hoop-estaffete in Delft georganiseerd. Ook Inloophuis Debora doet daar met een team aan mee. Wij ontvingen onderstaande oproep voor (meer) deelnemers aan het team van het inloophuis.

Beste collega’s,
In de Nieuwsbrieven over de SamenLoop voor Hoop hebben jullie kunnen lezen dat er een wandelteam is aangemeld onder de naam ‘Inloophuis Debora’. Ons team loopt tijdens de 24-uurs wandelestafette mee om geld in te zamelen voor het KWF en daarnaast om ons prachtige inloophuis Debora onder de aandacht te brengen bij het publiek. 
Alle leden van het wandelteam dragen een shirt met daarop het logo van Debora. Hierdoor zijn wij duidelijk herkenbaar op het parcours en belangstellenden kunnen ons direct benaderen met vragen of voor informatie. 
Op dit moment bestaat ons team uit nog slechts 11 personen en dat is toch wel wat teleurstellend. Hierbij dan ook een dringend beroep aan alle vrijwilligers van Debora om wat rondjes mee te wandelen in het wandelteam ‘inloophuis Debora’. En samen een steentje bij te dragen aan het evenement, onze naamsbekendheid en er een gezellig en onvergetelijk evenement van te maken. Vrienden en familie zijn ook van harte welkom om zich bij ons team aan te sluiten en met ons mee te lopen!! Dus breng het evenement onder de aandacht bij iedereen die je kent, maak hen enthousiast en laat ook hen zich inschrijven!!!

Via de website van SamenLoop voor Hoop kun je je aanmelden als teamlid van ‘inloophuis Debora’ (team 26). Na het invullen van de gegevens en de betaling van € 15,00 ben je officieel lid van ons wandelteam. 
Begin mei ontvangt elk teamlid een mail met daarin de volgende vragen:
 op welk tijdstip je beschikbaar bent en hoeveel uur je kunt/wilt lopen. 
Hierna zal aan de hand van de reacties een wandelschema worden opgesteld zodat er tijdens de 24 uurs estafette altijd minimaal 1 teamlid op het parcours loopt.

Dus twijfel niet langer en schrijf je vandaag nog in!!

Mocht je nog vragen hebben, laat het me dan weten.

Groetjes,

Ingrid van den Bosch

ibosch@caiway.nl