In Inloophuis Debora kun je zonder afspraak binnen lopen. Onze gastvrouwen en gastheren staan voor je klaar met een kopje of thee en als je wilt een luisterend oor. Ook kun je in contact komen met mensen die in een vergelijkbare situatie verkeren.

Om juist even niet met de ziekte bezig te zijn en je zinnen te verzetten, kun je deelnemen aan diverse activiteiten. Het inloophuis biedt diverse ondersteunende, ontspannende, creatieve, informatieve en sportieve activiteiten aan. Voor je aan deze activiteiten deel kunt nemen word je tijdens een kennismakingsgesprek ingeschreven als gast van Inloophuis Debora. Al onze activiteiten worden kosteloos aangeboden.

Het inloophuis is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 16.00 en incidenteel op andere tijden.

Voor informatie over de activiteiten kun je altijd terecht bij de aanwezige gastvrouw of gastheer.

De activiteiten zijn ingedeeld in:

Het doel van de bewustwordingsactiviteiten is het bieden van steun bij het verwerkings- en acceptatieproces en het zelfvertrouwen te vergroten. Tijdens de groepsactiviteiten worden hierbij uiteenlopende technieken ingezet zoals gesprekken, tekenen, muziek en meditatie.

Ook de individuele activiteiten, zoals coaching, hebben steun bij het verwerkings- en acceptatieproces en het vergroten van het zelfvertrouwen tot doel.

Met regelmaat worden informatieve activiteiten georganiseerd over onderwerpen als vermoeidheid, voeding en re-integratie.

De creatieve activiteiten, bewegingsactiviteiten en verwenactiviteiten bieden ontspanning en afleiding. Even lekker met de handen in de klei of met verf creatief bezig zijn, samen eten, wandelen of fietsen of eens heerlijk verwend worden draagt bij tot jouw welbevinden.

Het is onze intentie dat ons aanbod aansluit bij de behoeften van al onze gasten.

* Deelname aan onze verwenactiviteiten is volledig voor eigen risico. Heeft u twijfels of u vanwege uw gezondheid gebruik mag maken van een verwenactiviteit bij Inloophuis Debora, overleg dan vooraf met uw behandelend arts.
Inloophuis Debora aanvaardt geen enkele aansprakelijk voor eventuele schade, die deelnemers direct of indirect ondervinden ten gevolge van deelname aan deze activiteiten.